top of page

Juhli äitiä 12.5.Sipoon kulttuuripalvelut kutsuvat kaikki äidit konserttiin Topeliussaliin, ja Café Lilla Villanissa tarjolla herkullinen lounas äitienpäivän kunniaksi


Äitienpäivänä voi juhlia äitiä ainutlaatuisella konsertilla, kun Mikko Sarvanne Garden loihtii jännittäviä moderneja äänimaisemia, joissa pohjoismainen jazzmusiikki ja äänitaide kohtaavat.

Äitien ilmaisliput jaetaan Nikkilän ja Söderkullan kirjastoissa sekä Sipoo-Infossa. Konserttiliput voi antaa lahjaksi äitienpäivänä ja näyttää ovella. Muut konserttivieraat maksavat itsensä, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.


Mikko Sarvanne Garden-konsertti on tunnin mittainen ja alkaa klo. 15. Sipoon kunta vastaa järjestelyistä.


Konserttivieraat voivat syödä vatsaansa täyteen joko ennen konserttia tai sen jälkeen, sillä viihtyisä kulttuuritalo Lilla Villan tarjoaa herkullisen lounaan klo 13 ja 16 (kaksi kattausta). Café Lilla Villan on kävelymatkan päässä Topeliussalista ja toivottaa kaikki tervetulleiksi.


Tietoa konsertista saat Sipoon tapahtumakalenterista tapahtumat.sipoo.fi ja lippuja voit varata Netticketistä. Lounaskattaukset klo 13 ja 16 Pöytävaraukset: info@cedarocatering.com Aikuiset: 44€ Lapset 1-10v: 2€/ikävuosi

Comentários


bottom of page