top of page
salmiakki_-valk.png

Tilavuokraus

Lilla Villan on Sipoon Nikkilässä sijaitseva kulttuuritalo, jota vuokrataan myös juhla- ja kokouskäyttöön. Talo on 1890 rakennettu suuri puutalo, joka on aikaisemmin toiminut mm. Sipoon kunnantalona ja kokoontumistilana.

 

Lilla Villan on ensisijaisesti kulttuuritalo. Vuokraamme tiloja juhlakäyttöön etenkin kesäaikaan, mutta myös muut ajankohdat ovat mahdollisia muun toiminnan ehdoilla. Pienemmät tilaisuudet ja kokoukset onnistuvat hyvin ympäri vuoden.

 

Lilla Villanissa on vuokrattavissa juhlasali (n. 200 m2)  ja pikkusali (41 m2). Taloa ympäröivää puutarhaa voi myös hyödyntää oleskeluun.

salmiakki_-valk.png
salmiakki_-valk.png

Juhlakäyttö

Lilla Villan on mahdollista vuokrata enintään 130 hengen juhlatilaisuuksiin. Juhlakäyttöön kuuluu juhlasali ja pikku sali. Juhlakäyttövarausten aikana Lilla Villanissaa ei ole samaan aikaan muita käyttäjiä.

 

Huom! Lilla Villanin keittiötilat ovat Café Lilla Villanin (Cedaro Catering) käytössä, eivätkä kuulu vuokrattaviin tiloihin.
 

Yksittäiset tilat

Lilla Villanista on mahdollista vuokrata juhlasali tai pikku sali erikseen, esim. juhla-, kurssi-  tai kokouskäyttöön. Yksittäisten tilojen varausten osalta Lilla Villanissa voi olla samanaikaisesti myös muita käyttäjiä tai varauksia.

 

  • Pyynnöstä tilaan voidaan järjestää videotykki, valkokangas ja fläppitaulu

  • Talossa on avoin wifi -verkko

  • Muut tekniikkaan liittyvät toiveet sopimuksen mukaan

  • Tarjoilun voi tilata Cedaro Cateringilta

  • Oma tarjoilu on mahdollinen, kunhan huomioi että keittiötiloja tai astioita ei ole käytössä
     

 

Tarjoilu

Lilla Villanissa toimii Cedaro Catering. Talo ei ole anniskelualuetta, mikä mahdollistaa yksityisissä juhlissa omien juomien tarjoilun. Cedaro Cateringin tarjontaan voi tutustua täällä cedarocatering.com/catering

Hinnat


Lilla Villan on varattavissa viikonloppuisin juhlakäyttöön. Muina aikoina Lilla Villanin tilat ovat varattavissa tunti/tila‐perusteisesti. Kulttuuritalon toiminta, lounaskahvila sekä mahdolliset viikoittaiset voimassaolevat varaukset vaikuttavat Lilla Villanin muihin varausmahdollisuuksiin.


 

Yksittäiset tilat

 

Juhlasali 80,60 €/h

​   kapasiteetti 130 hlöä
 

Pikku sali 37,20 €/h

   kapasiteetti 30 hlöä
 

Juhlakäyttö
 

1660 € (1.1.2025 alkaen 1700 €)

Pe klo 15.00 - su klo 12.00  (toimintakauden ulkopuolella, kesälomalla)

Pe klo 16.00 - su klo 12.00 (toimintakaudella)


Huom! Katso tarkemmat varaustiedot täältä

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.
L
illa Villan varaa oikeuden muuttaa hintoja ja varausehtoja siitä erikseen ilmoittamatta. Hintojen muutos ei kuitenkaan vaikuta jo varattuihin tiloihin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

salmiakki_-valk.png

Tutustuminen tiloihin ja avaimet

Sovithan aina tulostasi kanssamme etukäteen sähköpostitse varaukset (at) lillavillan.fi tai puhelimitse 044 728 4897 jotta olemme varmasti paikalla.

 

Lilla Villaniin voi parhaiten tutustua ke-pe klo 11-15. Tutustumisen yhteydessä käydään läpi Lilla Villanin käyttöön liittyvät seikat.

 

Avain luovutetaan panttia (50€) vastaan.

round2_v1.png
bottom of page