top of page
Henkilökunta
Tuottaja-Laura-Karen-2-200x300.jpg
LAURA KARÉN

Tuottaja,

yleisötyöntekijä

044 728 4897

laura.karen (at) lillavillan.fi

Juulia Björn_edited.jpg
Juulia björn

Toiminnanjohtaja

044 7551 101

juulia.bjorn (at) lillavillan.fi

5222.JPG
ONA SANDBERG

Tuottaja,

markkinointivastaava

040 536 0404
ona.sandberg (at) lillavillan.fi

 

Hallitus ja
taiteellinen toimikunta

Kulttuuritaloa hallinnoi Lilla Villanin ystävät ry – Lilla Villans vänner rf. joka on vuonna 2010 perustettu aatteellinen yhdistys. Yhdistyksen jäsenistö koostuu pääosin ammattitaiteilijoista. Jäseniä on tällä hetkellä 62.
Ylintä toimivaltaa käyttää hallitus, johon kuuluu vuonna 2023: Reetta Myyrä, Anne Lihavainen, Ellu Öhman, Marielle Eklund-Vasama, Salla Leino, Liisa Kuparinen Henrik Möller ja Tuukka Vasama.

 

Taiteellisesta sisällöstä vastaa Lilla Villanin taiteellinen toimikunta. Jäsenet ovat Lilla Villanin jäseniä, jotka valitaan toimikuntaan vuodeksi kerrallaan. Vuonna 2023 taiteellisena toimikuntana toimii Laura Attila, Marielle Eklund-Vasama, Laura Karén, Tiina Kolehmainen, Liisa Kuparinen, Salla Leino ja Heidi Savilakso-Saatsi.

Taiteellisen toimikunnan kokoonpanosta päättää hallitus. 

unnamed (1).jpg

Reetta

Myyrä

Reetta on teatteri-ilmaisun ohjaaja ja kulttuurisuuntautunut nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. 

Lilla Villanissa hän opettaa lasten ja nuorten teatteritaiteen perusopetusryhmiä ja ohjaa teatterileirejä. Hän on ollut mukana 3 x 2 taidehankkeessa ohjaamassa työpajoja Sipoon 4.luokkalaisille. Syksyllä 2021 alkoi myös Sipoon oma forumteatterihanke 9.luokkalaisille, jota hän on saanut käynnistää kollegan Ellu Öhmanin kanssa. 

Anne Lihavainen potretti.jpg

Anne Lihavainen

Anne on nukketeatteritaiteilija ja taidekasvattaja. Nukketeatteri Ofelia on Annen oma kiertävä soolo teatteri, jonka pesäpaikka on Porvoossa. Anne toimii myös Nukketeatteri Sampossa näyttelijänä ja työpaja ohjaajana.

Ellu Öhman Foto Janne Räikkönen.jpg

Ellu

Öhman

Ellu är dramainstruktör, berättare och orkonstledare. Hon jobbar med kulturfostran och skapar dramapedagogiska helheter för barn, ungdomar och pedagoger. Ellu bor i Nickby med sin familj och Lilla Villan är en viktig del av områdets kulturliv, där man kan samlas med andra kring en konstupplevelse. 

Maryelle Eklund-Vasama.jpg

MarIelle eklund-vasama

Marielle är initiativtagare till och grundande medlem av Lilla Villan. Teaterregissör och dramatiker som alltsedan början av årtusendet har skrivit och/eller regisserat teater,
barnteater, radioteater, musikteater och opera. På 1900-talet arbetade
hon även som skådespelare och 2020 gjorde hon sin comeback i rollen som
Mamman i Lilla Villans 10-års jubileumspjäs "Flätan"

HEM picture 1.jpg

Henrik

möller

Henrik on akustiikka ja esitystilojen suunnittelija ja Lilla Villanin hallituksen jäsen.

unnamed.jpg

Salla

leino

Salla Leino on porvoolainen freelance-ohjaaja. Leino on ollut Lilla Villanin toiminnassa mukana aivan alusta lähtien ja on ohjannut taloon neljä esitystä; Erkat ja tavikset, Asfalttienkelit, Reetu ja Lola sekä Letti

Teatterityön ohella Leinon elämään kuuluvat myös omat, sijais- ja bonuslapset, hevoset, kissat ja koirat sekä luokanopettajaksi opiskelu Helsingin yliopistossa. 

Liisa Kuparinen.jpg

LIISA KUPARINEN

Liisa on musiikinopettaja ja muusikko. Lilla Villanissa Liisa vetää Reetta Myyrän kanssa teatteritaiteen perusopetuksen Stage- ryhmiä, musiikilla höystettynä. Liisa säveltää (mm. Musikaali Porvoon musiikkiluokille keväällä 2021) sekä keikkailee erilaisissa kokoonpanoissa soittaen ja laulaen. Myös Liisa toimii opettajana Porvoonseudun musiikkiopistossa sekä kouluilla Porvoossa.

48428841291_f53efa8759_c.jpg

Tuukka Vasama

Tuukka on musiikkiin erikoistunut freelance-näyttelijä. Hänet tunnetaan erityisesti Red Nose Company-teatterin klassikkotulkinnoista ja oivaltavista runoesityksistään. Tuukka on Lilla Villanin perustajajäsen ja näytellyt teatterin lastennäytelmissä "Erkat ja tavikset/Spessun och tavisar" ja "Letti / Flätan".

bottom of page