top of page

Nuori Taiteilija: Lukas Nybondas


Hei,

Olen 25-vuotias valokuvataitielija ja asun sekä Espoossa että Loviisassa. Taiteessani abstraktoin maailmaa niin, että aihe viittaa ideoihin, jotka ovat täysin erillisiä kameran fyysisistä tallenteista. Sitten kerään ja/tai luon kuvien välisiä tyylillisiä yhtäläisyyksiä ja assosiaatioita ja sidon ne teemakokonaisuuksiksi. Nämä kokonaisuudet voivat toimia näyttelyinä.


Näyttelyni ('Katseet') Kulttuuritalo Lilla Villanissa käsittelee silmän muotoa symbolisena esityksenä persoonallisuuden piirteistä ja henkisistä ilmiöistä. Näyttely on ollut aiemmin esillä Entressen kirjastossa Espoon keskustassa ja Luckan Grandissa Porvoossa


Kaikista kuvista on tehty viisi kopiota, joista neljä ovat signeerattuja ja myytävänä (paitsi poikkeustapauksissa, jolloin kopiot on jo myyty). Jokaisen teoksen hintaan sisältyy passepartout, joka on identtinen näyttelyssä olevan vastineen kanssa. Suosittelen mustaa kehystä kaikkiin kuviin.


Kaikissa kuvissa on noin 1 cm leveä marginaali paperilla, jolle ne tulostetaan. Passepartoutin koko on aina 40 x 50 cm, jos muita mittoja ei ole ilmoitettu.


(Ota yhteyttä 'newlyfarmed.photography@gmail.com', jos haluat tilata kopion).

Lukaksen näyttely on esillä Lilla Villanin Pikkusalissa koko helmikuun ajan. Tervetuloa!Comentários


bottom of page