top of page

Ung konstnär: Lukas Nybondas


Hej,

Jag är en 25 år gammal fotograf bosatt i både Esbo och Lovisa. I min konst abstraherar jag världen så att motivet anspelar på idéer som är helt åtskilda från det som fysiskt fångas av kameran. Jag samlar sedan ihop och/eller skapar stilistiska likheter och associationer mellan foton, samt knyter dem till tematiska helheter. Dessa helheter kan fungera som utställningar.


Min utställning ('Blickar') på Kulturhuset Lilla Villan behandlar ögats form som en symbolisk representation av personlighetsdrag och mentala fenomen. Utställningen har tidigare visats i Entresse Bibliotek i Esbo centrum och på Luckan Grand i Borgå 


Det finns fem exemplar av alla foton, av vilka fyra stycken är signerade och till salu (bortsett från undantagsfall där exemplar redan har sålts). I priset för varje verk inkluderas en passepartout som är identisk till dess motpart i utställningen. Jag rekommenderar en svart ram för alla foton.


Alla foton har en cirka 1 cm bred marginal på pappret de printats på. Storleken på passepartout är alltid 40 x 50 cm om inga andra mått anges. 


(Kontakta ‘newlyfarmed.photography@gmail.com’ om ni vill beställa en kopia).

Lukas utställning kan ses på Lilla Villan under hela februari månad. Välkommen!


Comentários


bottom of page