top of page

Miksi Mörkö hymyilee?-näyttely tampereella

1.2.-20.3.2022


Miksi Mörkö hymyilee? -näyttely valtaa Lastenkulttuurikeskus Rullan 7.1.-28.3.2023. Avajaiset 7.1.2023.


Lilla Villanin tuottama Miksi mörkö hymyilee? -kiertuenäyttely on esillä Tampereen Rullassa. Näyttely on ollut jo esillä Vantaalla, Helsingissä, Lapinlahdella, Porvoossa, Askolassa, Joensuussa ja Hämeenlinnassa. Nyt se valtaa Tampereen.

Näyttelyssä tutustutaan satuihin ja tarinoihin, joista on tehty nukketeatteriesitys. Teatterinuket ovat upeita taideteoksia, joita on hyvin kiinnostava katsella. Jokaisella nukentekijällä on oma tunnistettava kädenjälkensä ja näyttely tuo myös esille tätä hienoa teatterikentän osaamisalaa. Näyttely koostuu siis jo eläkkeelle siirtyneistä teatterinukeista sekä muutamista uusista, näyttelyä varten rakennetuista nukeista. Jokaiselle tarinalle rakennetaan oma visuaalinen ympäristö näyttelytilaan. Tarinoihin voi itsenäisesti tutustua esillä olevien kuvakirjojen kautta.


Näyttelyn nukentekijät: Asta Immonen, Anne Lihavainen, Heini Maaranen, Joel Nokelainen , Teija Paananen, Mona-Rita Sanmark ja Iida Vanttaja


Näyttely on syntynyt yhteistyössä Nukketeatteri Ofelian kanssa. Kiitokset: Nukketeatteri Sampo, Nukketeatteri PikkuKulkuri ja Oili Sadeoja.


Tilaa näyttely

Näyttely on tilattavissa vielä tämän kevään. Lisätietoja voi kysellä: Anne Lihavainen: ntofelia@gmail.com


Tästä voit ladata näyttelyn esitteen:

Miksi Mörkö hymyilee - ESITE
.pdf
Download PDF • 2.16MB

bottom of page