Eva-trio

15.10.2022 klo 19.00

EVA-trio EVA on Anna-Karin Korhosen, Vesa Norilon ja Essi Wuorelan yhtye, joka esittää suomalaisia laulu-aarteiston rakastettuja kappaleita rohkeasti, tyylikkäästi ja svengaavasti. Kanteleita innovatiivisella ja virtuoottisella otteella soittaa Anna-Karin Korhonen eli Ansku, Vesa Norilon käsissä sello taipuu mihin vain ja upeana laulusolistina kuullaan Essi Wuorelaa. Näistä elementeistä muodostuu EVA:n tunnistettava ja monipuolinen soundi.


EVA:n toinen levy Hauras jää -julkaistiin 6.3.2020. Levyllä kuullaan uudistetut versiot muun muassa Tähdet meren yllä -tangosta sekä Eino Leinon Nocturnesta, tanssittavia sävyjä löytyy Taklaxin polskasta ja Tuoltapa näkyy -kansanlaulusta. Hauras jää -albumi sisältää myös aivan uusia EVA:n jäsenten sävellyksiä, samoin kuin yhtyeen debyyttilevy Ensimmäiset seikkailut.


EVA esittää kansanlaulujen klassikoita, jotka ovat puhutelleet ihmisiä vuosikymmenestä toiseen. Ohjelmistosta löytyy lauluja, kuten Tuuli se taivutti koivun latvan, Herrojen kanssa pellon laidassa – elämää osuvasti kuvaavia tarinoita, joiden pariin voi aina palata. Trio haluaa uusilla sovituksillaan ja ilmavalla instrumentaatiollaan tuoda sävelmät esille niiden arvoisella tavalla. Näillä uuden polven muusikoilla on perinnettä kunnioittava, mutta reippaasti uuteen kurkottava ote lauluihin. EVA esittää lisäksi omia uusia sävellyksiään mm. Aila Meriluodon teksteihin.LIPUT: 30/25 € liput@lillavillan.fi 044 728 4897