Tilat ja vuokraus

Lilla Villanin viihtyisät ja tunnelmalliset tilat sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Tilat | Juhlat | Kokouspaketit | Tilausravintola | Flyygelin vuokraus

Tilat

Tarjoamme monipuoliset puitteet yrityksenne tai yhdistyksenne tarpeisiin. Luovat tilamme elävöittävät tunnelman ryhmän koosta riippumatta.
Juhlasali¬†(n. 200 m2) ‚Äď 150 henkil√∂lle
Pikkusali (41 m2) Р30 henkilölle
Opetusluokka (26 m2) Р15 henkilölle
Kahvila (25 m2) Р15 henkilölle
Katso kuvat

Juhlat

Vietä juhlasi Lilla Villanin tunnelmassa! Isoon juhlasaliin mahtuu 150 henkilöä istumaan ja koko taloon noin 200 ihmistä. Pikkusalissa tunnelma on kodikas pienemmällekin porukalle. Voimme tarjota täyden palvelun juhlapaketin, joka sisältää pitopalvelun maukkaat ja laadukkaat ruoat sekä haluamaanne ohjelmatarjontaa.
Esimerkkejä paketeista: pikkujoulut, häät, lastenjuhlat.

Kokouspaketit

Parhaimmat ideat ja päätökset syntyvät usein työpaikan ja toimiston ulkopuolella. Lilla Villan tarjoaa puitteet yrityksesi erilaisiin kokouksiin Рesim. kick-off tilaisuudet, henkilökunnan koulutukset, ryhmätyöpajat ja workshopit. Mietitään yhdessä miten voimme parhaiten palvella yrityksenne tarpeita. Kysy myös tarjoushintaa aatteellisille yhdistyksille.
Kysy Lisää

Tilausravintola

Cedaro Catering hoitaa Lilla Villanin vierailijoiden ruokatarjoilut. Suunnittelemme tapahtumanjärjestäjän kanssa mieleenpainuvat menut ja tarvittaessa myös mahtavat kakkupöydät. Häät, syntymäpäiväjuhlat, kahvitukset, kokoukset, polttarit ja muut tärkeät tapahtumat saavat herkullisen säväyksen Cedaro Cateringin tuottamista antimista.

Flyygelin vuokraus

Lilla Villan vuokraa huippulaadukasta flyygeliä sekä oman talon tapahtumiin että talon ulkopuolelle. Flyygeli on käsintehty Kawai, ja sitä ovat käyttäneet mm. Iiro Rantala ja Pori Jazz. Vuokraus Lilla Villanin ulkopuolelle sekä talon omiin tapahtumiin: Ota Yhteyttä