DST-promo-219-Niina_Stolt_pieni

Club Lilla Villan: Desirée Saarela & Triskel, Mellan Världar

su 2.9. klo 16

Liput: 10 €

Désirée Saarela & Triskel –yhtyeen (2011–) musiikissa yhdistyy nykypäivän laulaja-lauluntekijä-perinne vahvaan kansanmusiikkitulkintaan. Yhtyeen singer-songwriter-henkinen musiikki on ajatonta ja sen tunnelma täynnä sydäntä sekä tarinankerronnan lumoa.

Yhtyeen viimeisin konserttikokonaisuus, “Mellan Världar” (Maailmojen välissä), vie kuulijansa mukanaan harvaan asutuilta seuduilta suureen maailmaan: kaupungin sykkivään sydämeen, maaseudulle, metsiin ja peltojen yli merelle. Laulut sanoituksineen kera musiikin liikkuvat erilaisissa todellisuuksissa, jollaisia ihmiset voivat kokea eri paikoissa ja tilanteissa niin kehollisesti kuin tunteen tasolla – jokainen omalla ainutlaatuisella tavallaan.

Konserttitilojen mahdollisuuksien rajoissa kuvitamme musiikkiamme Mellan Världar levykirjassa olevien, Malin Skinnarin varta vasten näihin sävelmiin valmistamilla laulumaalauksilla, esimerkiksi projisoimalla ne valkokankaalle tai vastaavalle pinnalle. Tämä on uniikki visuaalinen lisä konsertin musiikille ja elämykselle.

Désirée Saarela & Triskel -yhtye:
Désirée Saarela – laulu, kitara, mandoliini
Kirsi Vinkki – viulu, alttoviulu, concertina, kalimba, kantele, kellopeli
Samuli Karjalainen – kielisoittimet, kitara, ääni- ja efektimaisemat

← takaisin