sandralangbacka_web

Club Lilla Villan: Sandra Långbacka

pe 27.4. klo 19

Sandra Långbacka on vahva helsinkiläinen naisartisti, joka tarjoaa yleisölleen rehellistä tulkintaa ja henkilökohtaisia tarinoita. Suomenruotsiksi lauletuissa kappaleissa yhdistyy elementtejä niin modernista poptuotannosta kuin akustisesta herkkyydestä, mutta eniten siitä välittyy raikas ja tämänpäiväinen soundi.

Bändi on ollut koossa vuodesta 2013 ja on saanut soittoa mm. Yle Vega sekä Yle X3m -radioasemilla. Yhtye on osallistunut myös Popturné -bändikilpailuun, missä bändi ylsi kolmen parhaan joukkoon. Yhtyeen esiintyminen Musik & Talang -tapahtumassa 2014 esitettiin suorana radiossa. Yhtye on esiintynyt mm. Musiikkitalossa, Motströms festivaaleilla Korppoossa sekä Doo Bop-klubilla Vaasassa. Sandra Långbacka tarjoilee yleisölleen rehellistä tulkintaa sekä henkilökohtaisia tarinoita omasta elämästä. Keikoilla nähdään kuusihenkinen kokoonpano, joka lupaa antaa yleisölle kaikkensa.

Orkester: Sandra Långbacka (sång/laulu), Atte Aho (gitarr/kitara), Tomas Viljasalo (keyboard), Mikko Kuorikoski (bas/basso), Johannes Pakkala (trummor/rummut)

Biljetter / Liput: 25/15 ‚ā¨ (alle 12-v ilmainen)
‚Üź takaisin